Služby a zázemí

Zasedačky, pošta i kafe

Purkyňku netvoří jen kanceláře a pracovny.
Jsou to také zajištěná parkovací místa, kolárny, restaurace nebo zasedačka. Nově také chystáme dvě venkovní chill-out zóny.

Recepce

Recepce Purkyňky je pro vás k dispozici každý všední den od 7:00 do 18:00 hodin. Vyřídíte tu mimo jiné i drobné poštovní a administrativní záležitosti.

Parkoviště

V areálu Purkyňky je dostatek parkovacích míst pro všechny, co tu sídlí a pracují. Cyklisté mohou využít kolárny se sprchami a pro ty, co by si kolo či koloběžku potřebovali jen vypůjčit, je k dispozici nedaleký bike-sharing.

Zasedačka

Ve všech našich budovách je dostatek prostor pro vaše obchodní aktivity. Naše zasedací místnost je vybavena současnými prezentačními technologiemi a sousedí s plně vybavenou kuchyňkou.

Virtuální kancelář

Pokud hledáte sídlo pro vaši společnost, ale obejdete se bez stálé fyzické pracovny, využijte možnosti pronájmu virtuální kanceláře na Purkyňce.

Vlastní datacentrum a záložní zdroj

Na Purkyňce víme, co je pro práci s moderními technologiemi potřeba. Proto jsme napojeni na páteřní optickou síť (Quantcom nebo T-mobile) a poskytujeme služby vlastního datacentra s velkou kapacitou. Vše máme pojištěno díky výkonnému záložnímu zdroji v podobě dieselgenerátoru, který pokryje energii pro všechny firmy v areálu.

Zaujali jsme vás? Máme volné kanceláře

Aktuálně máme volné prostory na 6 podlažích budovy 99, v Králově Poli v Brně. Dispozice jednotlivých pracovišť rádi přizpůsobíme vašim potřebám a přáním. Přesvědčte se na vlastní oči.

Italské pečivo z pekárny a kavárny Sesamo.

Pekárna

Pravá italská pekárna a kavárna Sesamo se nachází ve vestibulu budovy P3 na Purkyňově 97a. Nabízí celou řadu pochoutek od sladkostí a tradičního pečiva po křupavou italskou pizzu. 

Pohostinství

Hlad i žízeň zaženete v jednom z mnoha podniků, co Purkyňku obklopují. Restaurace, pivnice, kavárny i rychlá občerstvení čas od času doplňují také food trucky přímo u areálu.

Sportoviště v okolí

Náruživí sportovci jistě ocení řadu sportovišť, která se v okolí Purkyňky nachází. Mimo halu Vodova a koupaliště Dobrák je to třeba univerzitní Centrum sportovních aktivit (CESA VUT), kde si každé ze sportovišť pronajmete takřka za hubičku.

Prohlédněte si Purkyňku

Přijměte mé pozvání na skvělou kávu a jednu z italských specialit v pekárně Sesamo na Purkyňce. Podíváme se spolu na aktuálně volné prostory a zjistíme, jestli budou vyhovovat právě vám. Zanechte mi na sebe kontaktní údaje a já se brzy ozvu:

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Chceme je jen proto, abychom se vám mohli ozvat zpět. Více o zpracování osobních údajů zde.

Těším se na setkání!

Radek Fiala,
Letting manažer
+420 605 213 714